Mapování cesty zákazníka

Tomáš Hercig

Tomáš Hercig

Logo LinkedIn

Co se naučíte?

  • Jednoduše mapovat cestu zákazníka
  • Používat vizualizační nástroj Canva, případně pero a papír
  • Přemýšlet nad produktem a službou z pozice zákazníka

Cílem workshopu je, aby každý účastník odcházel s konkrétním plánem a návrhem zákaznické cesty pro svůj produkt nebo službu.

Tento praktický workshop tě provede klíčovými fázemi zákaznické cesty podle metodiky design thinking. Poskytne ti potřebné nástroje, aby jsi lépe pochopil/a své zákazníky a jejich chování, a zároveň ti umožní okamžitě začít pracovat na realizaci této cesty.

Těšit se můžeš na interaktivní cvičení, sdílení zkušeností a praktické tipy, jak navrhnout zákaznickou cestu, která povede k lepší zákaznické zkušenosti a zvýšení loajality vašich klientů.

Informace k voucherům pro začínající podnikatele v Karviné

Součástí workshopu bude také krátká prezentace o možnosti čerpání financí (až 50 000 Kč) pro fyzické a právnické osoby, které podnikají maximálně 2 roky a mají sídlo nebo provozovnu na území města Karviné.  Vyhlašovatelem dotačního programu a poskytovatelem dotace je statutární město Karviná.

O lektorovi

Pomáhám Moravskoslezskému kraji v rozvoji prostředí, které podporuje podnikavost a inovace, zejména mezi mladými lidmi, kteří hledají své místo v životě. Věřím v sebeřízení a celostní přístup k práci, kterou dělám za peníze, ne pro peníze. Profesní masku nenosím a work-life balance neřeším, protože v práci mi taky tluče srdce, jsem při vědomí a bavím se. Nejsem dobrý v analýzách a číslech, ale miluji nápady a kreativitu. Proto jsem se našel v Design thinkingu, který mi pomáhá přetvářet myšlenky do konkrétních prototypů a testů. V dnešní rychlé době je klíčové jednat a učit se rychle, než ztrácet čas zdlouhavým plánováním.

Datum

Úterý 8. 10. 2024

Čas

16:30

-

19:00

Místo

Business Gate

Adresa

Poštovní 615/9, 733 01 Karviná-Fryštát

Vstupné je dobrovolné.

Tento workshop již proběhl.